вторник, 12 марта 2019 г.

Тарас вічний і величний!

Навесні, коли тануть сніги 
І на рясті просяє веселка,
Повні сил і живої снаги,
Ми вшановуєм пам'ять        Шевченка!



        Плине час, як стрімкі води сивого Дніпра, минають роки, десятиліття, століття… Але ніколи не згасне в пам’яті глибока шана до геніїв, що віддали свій талант Батьківщині. Яскраво вирізняється серед них – Тарас Григорович Шевченко, ім’я якого стало символом нашого народу. 

       Де б сьогодні у світі не були українці — Шевченко з нами. Він з нами на фронті, на робочих місцях, у школах і університетах. Адже Тарас Шевченко приклад вільної людини, сила якої може перевертати цілі імперії зсередини, використовуючи наполегливу працю і правду. Приклад того, що походження і соціальний статус — не причина для відмовок перед найнебезпечнішими викликами. 

      9 березня 2019 року всі укранці відзначали 205 річницю від дня народження нашого національного генія і пророка, духовного батька українства - Тараса Григоровича Шевченка. 

        На честь цієї визначної дати в нашій книгозбірні вже тиждень поспіль діє і привертає до себе увагу розгорнута книжкова виставка «Тарас вічний і величний».

       Наші користувачі цікавились Шевченком – поетом, Шевченком - художником, його складною тернистою долею, відкривали для себе цікаві факти з життя та творчості великого Кобзаря і висловлювали думки про те, що зараз в Україні  багато людей, які своїми діями наслідують Кобзаря, а його пророчі слова сьогодні, як ніколи, надзвичайно актуальні.











Ми не забули тебе, Тарасе,
Черпаєм правду в твоєму слові,
І вберегли ми для внуків наших

Вкраїнську пісню, вкраїнську мову!

3 комментария:

  1. приємна інформація тут, я хотів би поділитися з вами всім своїм досвідом, намагаючись отримати позику для розширення мого бізнесу з одягу тут, в Малайзії. моєму бізнесу було дуже важко піти через мою маленьку короткочасну хворобу, тоді, коли я зцілився, мені знадобився фонд, щоб створити його знову, щоб я почав, тому я натрапив на містера Бенджаміна, позикового консультанта в службі фінансування, він запитав мене мого бізнес-проекту, і я сказав йому, що вже маю один, і мені просто потрібна позика в 200000,00 доларів, він дав мені форму для заповнення, і я також зробив запит у мене про дійсне посвідчення особи через кілька днів, коли вони здійснили переказ, і моя позика була надана. Я дуже хочу оцінити їх зусилля, а також спробувати донести це до тих, хто шукає ділові позики чи інші фінансові питання, щоб зв’язатися з паном Бенджаміном електронною поштою: 247officedept@gmail.com, він також доступний за контактом WhatsApp: + 1-9893943740.

    ОтветитьУдалить
  2. Привіт всім

    Я зареєстрований приватний кредитор. Ми надаємо позики, які допомагають людям і компаніям, які потребують оновлення свого фінансового стану в усьому світі за дуже низькими річними відсотковими ставками 3% протягом року, на 30-річний період погашення в будь-якій точці світу. Видамо кредити від 10 000 $ до 100 000 000 $. Позики добре забезпечені, і нашим пріоритетом є забезпечення максимальної безпеки. Якщо ви зацікавлені, зв’яжіться з нами електронною поштою: atlantagroupfinancefirm@gmail.com WhatsApp: +33773257162

    ОтветитьУдалить
  3. Здравейте и добре дошли в Spotcap Global Financial Services, Казвам се Клаудия Клайн, аз съм кредитор, а също и финансов консултант. Предлагам всякакви кредитни услуги

    Имате ли остра нужда от финансово подкрепление? Имате ли нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | spotcapglobalservices@gmail.com | или изпратете текст в WhatsApp чрез: +31642117819 | и имате заем в сметката си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги за заем по целия свят.

    Ние предлагаме всички видове кредитни услуги (личен заем, бизнес заем и много други), предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми, а също така можете да заемете до 15 милиона евро и даваме заеми при нисък лихвен процент от 3% годишно. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от кредитни продукти.

    Признавам факта, че получаването на законен заем винаги е било огромен проблем. За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение за него, много хора намират за толкова трудно да получат заем за капитал от местните си банки или други финансови институции поради висок лихвен процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг/доход, нисък кредитен рейтинг или всякакви други причини

    Край на времето за чакане или стресиращите банкови посещения. Нашата услуга е достъпна 24/7 - можете да получите заем и да извършвате транзакциите си, когато и където имате нужда

    Ние предоставяме 24-часови кредитни услуги от световна класа. За запитвания/въпроси? - Изпратете имейл до | spotcapglobalservices@gmail.com | или изпратете текст в WhatsApp чрез: +31642117819 | & Получете отговор веднага

    Вашето семейство, приятели и колеги не е нужно да знаят, че имате недостиг на пари, просто ни пишете и ще получите заем.

    Вашата финансова свобода е във вашите ръце!!

    ОтветитьУдалить

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!