пятница, 6 марта 2015 г.

Шедеври своїми руками

   Не завжди професія, яку вибирає собі людина, пов'язана з творчою діяльністю. І  тому багато людей у вільний від роботи час знаходять собі захоплення до душі і реалізовують свій творчий потенціал в якомусь хобі, яким найчастіше є рукоділля.    
  З кожним днем число людей, охочих займатися рукоділлям, зростає. Можна сказати, що зараз спостерігається справжній бум на вироби, зроблені своїми руками. Пригадуються бабусині секрети, винаходяться нові техніки рукоділля. 

         Саме  тема рукоділля, яка є дуже цікавою і невичерпною, надихнула працівників районної бібліотеки провести годину цікавих повідомлень "Шедеври своїми руками" для учнів міської ЗОШ №7. Адже власноруч виготовлені вироби  є прекрисними , а головне унікальними прикрасами інтер'єру, чарівною деталлю в будь - якому домі. Присутні ознайомились з історією рукоділля, яка сягає в сиву давнину. Наші предки використовували речі, зроблені своїми руками, не як прикраси, а як обереги. Жінки часто збирались разом за роботою, мріяли, співали, сміялися, створюючи тим самим сприятливу атмосферу. У підсумку, річ виготовлена з любов'ю і радістю, вбирала в себе цю позитивну енергетику та наповнювалась захисною силою.
        Родзинкою заходу став майстер - клас по скрапбукінгу (один із різновидів рукоділля), який залюбки провела місцева майстриня , активна  читачка нашої бібліотеки - Циганенко Олена Іванівна. Учням було запропоновано виготовити подарункові чайнички із картотону з різноманітним оздобленням. Це заняття виявилось настільки захоплюючим, що до виготовлення виробів із задоволенням приєднались і працівники районної бібліотеки.

        
       Виготовлення сувенірних чайничків принесло масу позитивних емоцій всім присутнім і всі прийшли до висновку, що заняття рукоділлям, зокрема скрапбукінгом, приносить величезне задоволення, а кожен виріб - це шедевр, який увібрав у себе все тепло, фантазію і бажання творця.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!