среда, 5 октября 2016 г.

Подорож в день професійного свята


 Бібліотека… Серце завмира,
    Коли пірнаю в тишу таємничу.
Святилище пізнання і добра,
              Що в майбуття через минуле кличе…

        30 вересня 2016 р. бібліотечна родина Коростенського району   відсвяткувала Всеукраїнський день бібліотек. В цей день до районної бібліотеки ім. М. Сингаївського на урочистості зібрались працівники сільських бібліотек нашого району, яких вітали з професійним святом заступник  голови  Коростенської  РДА  Н.А.Тертична,  начальник    відділу  культури  Коростенської   РДА   Бондар  Л.М. та директор районної бібліотеки ім. М. Сингаївського  Н. П. Зубенко.
       Так як бібліотекар –  це професія, яка поєднує особливих людей: духовних, освічених, творчих, креативних та тих, хто любить все прекрасне,- то і своє професійне свято останніми роками відмічаємо по особливому – подорожуючи.
    Цього року ми відвідали дуже цікаве та напрочуд красиве місце – ландшафтний дендропарк в с. Буки  Київської області.



На території храмового комплексу
        Цей мальовничий  парк  був заснований у 1996 році підприємцем Іваном Сусловим,   складається з двох частин: храмового комплексу з фонтаном і самого ландшафтного парку.
      Храмовий комплекс включає в себе  церкву, дві каплички та дзвінницю. Особливо вразила дивовижно гарна церковна купель (для хрещення), - це велика окрема зала, яку «оберігають»  дванадцять апостолів вилитих з білого мармуру  висотою з людину. 
Мармурові апостоли
На Поляні казок
          Під час екскурсії по парку бібліотечні працівники відвідали Поляну казок з дуже красивими казковими фігурами,  міні-зоопарк,  загадали бажання на місточку «бажань», а незаміжні дівчата – біля весільного каменя, привезеного з Кани Галілейської, з того самого місця де Іісус Христос благословляв наречених.

        Відвідини цього прекрасного місця залишили по собі безліч приємних вражень і емоцій. І тому  ми щиро дякуємо за допомогу в здійсненні нашої подорожі   районній  організації  профспілки  працівників  культури  України, народному  депутату  України  В.  Арешонкову, депутату  Житомирської  обласної  ради  Нагорняку  В.В.  та  депутату  Коростенської  міської  ради  Стужуку  В.М.
         А всім працівникам бібліотек  району бажаємо гарних читачів, глибоких книжкових  джерел, щастя, добробуту та миру. Нехай кожен з вас матиме можливість реалізуватися в своєму ремеслі, а ваше професійне життя буде різноманітним та насиченим приємними моментами й цікавими подіями!


                                     До дива знань і мрій, о друзі, йдіть!
                                     Високий дух летітиме далеко…
                                    Аби сказати: «Зупинися, мить!»

                                    Кажу лише: «Живи, бібліотеко!»

2 комментария:

  1. Шановні бібліотечні працівники! Які ж Ви молодці, що такі дружні і так славно відпочиваєте всі разом. Світлини просто чудові. Одним словом здоровя Вам наснаги і творчості надалі.

    ОтветитьУдалить

Надіслати коментар

Ви хочете залишити коментар, але не знаєте, ЯК? Дуже просто!
- Натисніть на стрілку поруч з віконцем Підпис коментаря.
- Виберіть Ім'я / URL. (Ніхто не любить анонімів!)
- Наберіть своє ім'я, рядок URL можете залишити порожнім.
- Натисніть Продовжити
- У віконці коментаря напишіть те, що хотіли і натисніть "Надіслати коментар"! Дякуємо!